30 January, 2012 @ 8:41 PM


Assalamualaikum.
*Cough* Sound check sound check *KetukKetukMic* Ehem 'Tiba tiba saya rajin nak post malam ni, tapi tak tahu nak post pasal apa' Sila buat karangan tentang tajuk yang telah diberikan. Ok apa aku merepek ni, stop it Elly *KetukKepala*

Siapa tengok AJL semalam? Angkat tangan, kita nak kira ni! *BunyiCengkerik* K. Forever Alone, Muehehehehe. Frust k yuna tak menang, penat aku buat Hashtag #ForeverYuna. Ini tidak adil, tidak adil. Brb, terjun bangunan.

CebEwNanyEw kAn iTew..... IteW.... *Sigh* Dekat sekolah memang aku hyper, tapi dekat rumah... K malas lah cakap. Nak terjun bangunan jap. Lol jk. Jangan ambil serious ye Macik macik cemue, ittew maEn maEn jEwW.

Kita rindu belekbeli :( Umi, kita nak belekbeli. Umi kita dah tak nak belikan kita handphone. Kita tak ada handphone sekarang. Umi, kita nak belekbeli jugak. Kita nak :( Please umi, pleaseeee. Bapak kita suruh guna duit sendiri kalau nak beli, kita ni mana ada duit. Kita tak kerja, kalau kita kerja boleh lah beli. Hmmm. Suka hati lah. Tak nak lah guna handphone. Lantak ah. Bukan ada orang contact aku pun. Lantah ah. Suka hati lah. Pape je lah.

Ok, I miss that word prommmmmmmmmmmmmmm . . . Prommmmm. Lolol K sekarang ni petang tuition. Penat ah! Ngantuk ah! Nevermind, Study hard study smart. Work hard, work smart. Eh eh, over pulak aku.

I have new boyfriend, his name isssssssssssssssssss Twitter. Aku sayang dia k. Just kidding. Single k. Save duit. Lololol. My boyfriend is book, but my scandal is Twitter *KeningKening* Ok bergurau lagi.

Ok gotta go, kalau bergurau sampai bila tak habis. Have a nice day people! Take care. Assalamualaikum Xx


| back to top?


20 January, 2012 @ 4:59 PM


Assalamualaikum.
Hello blogger. Miss me? Lol perasan Hihihi. First post for this year. Don't believe? Pi check last post. Nobody cares.

Selasa lepas kan, kita kan pergi Port Dickson with my Family and Fatin Fara. Plan ni pun last minutes. Terus call Fatin ajak dia, then malam tu dia text kata boleh. Memang terus lari masuk bilik call dia. Kitew Ekcited ah.

Sorry Fifie, Janna, Zetty and Qila cause tak ajak korang. Dengan korang aku boleh keluar bila bila masa kan? Fatin ni susah sikit. So, I'm so sorry. Nanti aku bawak korang pulak. Sorang sorang ikut giliran. Hihihihi

Sampai je PD dah nampak Mamat handsome. Ehem Ehem. Ok gatai. Just Kidding k. Tapi memang ada mamat handsome pun. Duduk sebelah kitorang lagi. Kihkihkih. The sad moment when my brother pergi celup phone dalam laut. Actually, dia masukkan phone dalam beg, then beg tu masuk air laut. Jahanam Terus enpon ittew. Cewdix.

Ok that's all. Have a nice day! Assalamualaikum.

| back to top?



Photobucket
Hi! I'm Elly Sakina. I'm Fifteen. PMR Candidates. Stay in Kuala Lumpur, Malaysia. I love Food.


Go Back Home?
Facebook
Twitter
Tumblr



July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
March 2012



Designer
Designer (blog)
Code (navigations)
Code (menus)
Pattern
Font
Brushes