29 July, 2011 @ 8:16 PM


Heeello ! Aku call Zetty dia cakap dia tak datang harini sebab nak jaga adik dia . Time tu aku memang nak campak phone tu sampai pecah lah , tapi aku fikir phone tu bapak aku punya je .

Jannah pulak confirm tak datang sebab ada hal , tu tak apa sebab dia dah bagi tahu aku daripada semalam . Zetty bagi tahu last minute , huwawaaa . Qila datang rumah aku lepak , sebelum pegi sekolah aku makan dulu sebab bapak aku masak harini macam sedap :P #Aku memilih

Sampai sekolah lepak dengan kak Qila dengan Abg Amierin . Okay aku faham . Masuk kelas penat aku tanda ' TH ' Dekat buku kawalan sebab ramaaaai budak topez yang tak datang . Science aku tak belajar sebab sebok buat itu ini . Sejarah kitorang tolong cikgu susun kerusi dekat bilik muzik , dia kata untuk Form 3 .

Lepas rehat ada ceramah dekat surau . Kelas baiduri laaaaaambatnya nak keluar , aku pegi makan dulu dengan Qila . Baru nak beli makanan dekat Fifie , tengok tengok dah habis . So jaga tempat dekat surau. Dalam surau sweet sweet dengan Qila , kacau budak sebelah . Sorry adik , padan muka kau sapa suruh duduk dekat dengan aku .

Single For Life dengan Fifie . #Peace

Assalamualaikum readers :*

| back to top?


23 July, 2011 @ 8:27 AM


Assalamualaikum , semalam aku kena bangun pagi sebab ada sukan tahunan dekat stadium tepi sekolah aku tu . Qila dah sampai aku tengah kelam kabut siap . Jalis selamber dia je tidur kata nak pegi sekolah pukul 8 .

Aku dekat sekolah tunjuk muka je lah , lari? Harapan lah . Aku tak suka lari . Makan nasi ayam yang keras macam batu dekat belakang stadium . Dah habis nak umumkan siapa menang kena jemur tengah panas . Fuhhhh memang aku rasa nak lari balik Vista terjun dalam Swimming Pool . KUNING SECOND , Wit witt .

Malam aku pegi kenduri kahwin anak member mak aku yang lamaaa tak jumpa . Aku dengan mak aku pegi sebab member lama dia tu nak sangat , rasa macam VVIP pulak . Wuuuu . Pegi sana tumpang member mak , ayah buat hal dia masuk hutan .

Balik rumah terus pengsan . Penat woy !

KBye . Assalamualaikum

| back to top?


21 July, 2011 @ 8:28 PM


Assalamualaikum , Rabu dan Khamis pegi SMK Convent Jalan Peel . Ada kursus PRS peringkat SUB . Pukul 8 start sampai pukul 3 . Gambar satu pun tak ade , bawak camera je lebih . Hihi Malas nak tangkap gambar depan orang ramai , maluuuu :>

First day memang takut sebab ada sekolah lain . Ice breaking aku kumpulan nombor 8 , GREATS ♥ Budak budak dia spoorrrrrrrrrrrtttingggggg ! :} Lepas tu ceramah , last berlakon . Aku jadi polis sebab aku pakai baju polis . Kbye Rabu .

Hye Khamis ! Ceramah dari start sampaaai habis . Orang lain tengok depan , aku lukis . Last bergambar orang last :\ LAPARRR ! Aku makan licin tau , tak membazir .

Kbye , Assalamualaikum

| back to top?


10 July, 2011 @ 5:53 PM


Hello . Post yang lama Elly delete . Iloveyou iloveyou semua tu delete jugak . Takboleh dah nak gedik bukak blog tengok oldest post . Harini tibatiba rasa rajin nak online , selalunya memang bersawang lah Facebook , Tumblr apa lagi blog ni memang tak lah kan?


Assalamualaikum :*

| back to top?



Photobucket
Hi! I'm Elly Sakina. I'm Fifteen. PMR Candidates. Stay in Kuala Lumpur, Malaysia. I love Food.


Go Back Home?
Facebook
Twitter
Tumblr



July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
March 2012



Designer
Designer (blog)
Code (navigations)
Code (menus)
Pattern
Font
Brushes