31 December, 2011 @ 9:57 PM



Assalamualaikum.
Lagi beberapa minit nak tahun baru. Banyak kenangan manis dan pahit. GoodBye 2011 and Hello 2012. 2012, be nice to me please? ' Be nice to me please' Kalau tak ada usaha teruk jugak kan? Ok 2012? Budak 97 PMR. Aku lah tu. Tak percaya? Percayalahhhhh ~ T.T

Nanti pagi pagi lagi dah kena bangun sebab Sekolah. Petang or Malam pergi Tusyen with my gegirl. Yang sure Fatin and Fifie. Yang lain tak ada respond. So nak tanya diorang, and set time. Ok nice. Aku memang tak boleh belajar kalau tak ada kawan kawan. And memang tak boleh belajar kalau kawan kawan aku on diorang punya mood Gila. Fahamkan dan selamat beramal.

Byebye sesi petang *LambaiTangan* Saya dah turun pagi. Tak ada lagi balik sekolah jerit ' UMI ! Adik lapar ! Nasi nasi nasi nasi'. Tak ada lagi 'Stand up class ! Good Evening sir!' Aku rindu Sir Retna. Tak ada lagi kasut basah hari hari sebab petang hujan. That's great but I'll miss that shoe. Pakai kasut sampai berlubang. Memang heaven gila bila stokin basah hari hari. Heaven? Ok. Heaven -.-

Tak ready nak masuk form 3.



| back to top?


19 December, 2011 @ 4:40 PM

Nur Hazwani

Assalamualaikum.
Kau kutuk aku kan? Kutuk kan? Okay terima balasan. Aku nak kutuk kau sampai kau nangis. Baca ni ! Bacaaa ! Haha. Ok bergurau. She's my old friend, kitorang kawan dari darjah 5. And sekarang ni nak jumpa pun dah jarang, dia kata aku yang busy memanjang, tapi bila dah free mesti ada je yang busy. Sedih woi.

Dia ni tinggi, besar dari aku. Kalau aku jalan sebelah dia macam kakak dengan adik. Bila jumpa confirm kitorang gaduh. Mulut aku kerek dengan dia ni sebab mulut dia pun sama je. Dia ni asal chat dengan aku je mesti cakap benda benda yang tak berfaedah, buat sakit hati je. Dah ceramah kemain panjang tapi still cakap lagi. Ok sabar Elly sabar.

Haaa, dah dah lah tu kutuk. Ada orang nak guna, uh sedih. Tak sabo sabo adik Kak pah ni, aku guna bukan berjam pun. *Ok tipu. Hehe.

Nur Hazwani Azman, thanks jadi kawan baik aku dulu, dimana ada kau, disitu ada aku kannn? Haha. Thanks. Sorry kalau kalau aku ada terbuat kau sakit hati dengan mulut aku ni, macam kau tak biasa kan? Ilek ah. I'm so sorry, and thank you for everything. Kau jaga diri, jangan cakap benda benda bodoh tu. Aku tak suka. Kay? Aku takkan lupa korang lah, jangan risau.

Bye. Assalamualaikum :-*

| back to top?


18 December, 2011 @ 12:20 PM

image

Assalamualaikum.
Hye guys, how your holiday? Enjoy or boring? Haa jawab jawab. Uh, time flew so fast, Tup tup dah nak sekolah. Aku tak ready lagi nak berperang dengan buku siang malam for PMR. Siang Malam? Uh, InsyaAllah. Hehe. Next year dah lah abang SPM, aku PMR. Memang abang abang yang lain asal nampak aku online terus suruh off and study. Actually, Uda je yang selalu buat cenggini. Asal nampak aku online je ' Oi, gi study ! ' And aku pun ' Okay okay nak study lah ni, bye' Off IM. I'm so sorry uda >.<

I miss my Gegirl. I miss my Gegirl. I miss my Gegirl. I miss my Gegirl. I miss my Gegirl.

Assalamualaikum :*





| back to top?


15 December, 2011 @ 11:41 PM

Assalamualaikum,
blog bertukar lagi sekarang ni nak jadi Ultraman pulak, haritu Ben 10 aite? Bosan. Sebenarnya bukan Elly pun yang edit ni tapi Fifie. Nak suruh dia ajar, tapi bila buat tak menjadi so dia nak tolong buatkan, okay okay je lah. Hehehe.

Nur Shafiqa Farhana, thanks tolong buatkan blog ni. Walaupun busy tapi kau still buat. Uhhh terharu, tskkk tskkk. Haha. Thanks thank you thanks thank you thanks thank you. Nanti bila aku nak tukar blog skin kau ajar pulak okay? Takmo buatkan, menyusahkan kau je. Thanks :3

Els'? Okay nama ni Fifie yang bagi, tiba tiba dia panggil Els dekat twitter. Siapa nak panggil aku Els? Angkat tangan ! *Bunyicengkerik* Tak ada? Ok good. Panggil Elly kay? Fifie sorang je boleh Els els ni. Hehe.

Tataaa,
Assalamualaikum.

| back to top?


08 December, 2011 @ 7:52 PM

Assalamualaikum.
Blog kita dah bertukar macam Ben 10. Dulu abang selalu tengok cerita tu sampai terjerit jerit aku suruh dia tukar. Boring lah cerita Hitam Hijau tu -.-' Nyampah tengok. Tu dulu okay, DULU. Get it? DULU ! Tahun lepas.

Saya tukar semua ni sebab dah bosan, bukak je tengok benda sama, tup tup benda yang sama. Aku tahu korang pun sama. Ok dah diam. Hehe. Dari pagi tadi buat benda ni and petang tadi baru siap. Ok lama. Memang lama. Harini mandi lambat, Shhh jangan bagi tahu orang. Rahsia kita je okay?

Seriously, my leg was killing me. Sakit giloss ! Semalam memang kuat sangat berjalan, pusing pusing ts tu. Kasut tu kalau boleh nak je campak and kaki ayam. Tsssk Tsssk T.T

Assalamualaikum.

| back to top?


02 December, 2011 @ 4:18 PM

Assalamualaikum,
Hye eberybody, harini saya pergi ts with my girlfriends. Actually, 2 orang je pun girfriends yang follow. Jannah and Qila. Qila bawak Anez and Jannah bawak adik Izzati. Dalam pukul 11 gerak dari rumah. Panasnya dunia, kalau goreng telur atas jalan rasanya boleh masak -.-'

Ticket pukul 2.10 Sold out sold out sold out so yang ada pukul 4.40 punya. Saya tersangat lah sedih, and mesti balik lambat punya. Umi tak marah dan saya okay :3 Love you so much.

Ok movie movie movie ! Saya benci cerita tu. Benci sangat sangat, nak tahu sebab apa? Sebab dia buat saya nangis. ELLY NANGIS? :O Believe me baby, believe me. I'm Crying and I'm not okay. Feeling habis tengok cerita tu. Aku teringat kau. K Aaron Aziz tersangat lah hot. Tergugat iman aku. Astagfirlullahalazim. Bukan artis luar negara je kay yang hot, Artis malaysia pun ramai yang hot. And i'm proud to be Malaysian.

Tadi time nak beli Popcorn yang tak habis tu, ada mamat mamat yang sangat menyemak. Hehe. Dah la aku sorang je beli, yang lain dekat tepi. Aku amik straw dia pun main main tempat straw tu. Aku punya Popcorn tak amik lagi kau dah order. Memang kena lah. Kita sama tinggi kay, kita sama tinggi. Kalau muka handsome boleh lah tahan sikit. Hihihi ok gatai :3

Abang yang collect ticket tu sangat kerek. ' Tak tanya pun' Kang tak pasal pasal aku siku kau, nayooo. Nak kerja tu elok elok lah bang, jangan kerek sangat. Kalau tak nak kerja pun cakap lah nak berhenti dekat bos kau tu. Jangan lah lepas dekat pelanggan kau. Kerja ikhlas lah sikit. Tak boleh ke kau layan je and jangan banyak bunyi? Teruk perangai.

Assalamualaikum :*

| back to top?



Photobucket
Hi! I'm Elly Sakina. I'm Fifteen. PMR Candidates. Stay in Kuala Lumpur, Malaysia. I love Food.


Go Back Home?
Facebook
Twitter
Tumblr



July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
March 2012



Designer
Designer (blog)
Code (navigations)
Code (menus)
Pattern
Font
Brushes