28 November, 2011 @ 11:42 AM

Assalamualaikum,
Tadi adik Izzati asyik cakap pasal blog, terus teringat blog ucuk acam ni haa lama tak sentuh and tiba tiba rasa rajin nak edit Hehehe.

The truth is, banyak benda berlaku cuti ni cuma malas nak share Hihihi. Rindu nak sekolah, nak jumpa kawan kawan nak peluk cium diorang. Rindu diorang rindu diorang. Good News Fatin tak jadi pindah, yeyey yeyey ! *Dancing*

Bad News Kak pah tetap pindah klang *Crying* . Pah kau jangan lupa kitorang dekat sini. Kalau kau datang sini singgah rumah aku, tidur sini tau? Boleh lah kau kejut aku pagi pagi then dengar kau cakap ' Weh bangun laa ! Aku lapar ni ! ' aku pun guling guling then kita lipat selimut sama sama.

Lepas tu kita boleh main Ps2 . Kau boleh tengok aku joget joget bila main game Shark Tale. Kau gelak sampai senak perut an haritu? Benda tu jadi sendiri kay, aku tekan tekan sampai berdiri then aku terikut ikan tu joget joget -.-' And and and aku boleh bagi kau ayat nak bagi dekat Roy Roy kau tu. Hikhikhik

Kau jaga diri dekat sana, jangan lupa kitorang, kalau kau lupa kitorang aku gi sana aku bom rumah kau. JK. Bila bila masa kau datang sini kay?

Assalamualaikum.

| back to top?


14 November, 2011 @ 10:21 AM

Hi Assalamualaikum ,
Lama tak post kan? Sorry saya malas . Ok banyak benda dah berlaku . Dalam seminggu tak nangis tak sah . Sorry (Y)

Raya haji balik kelantan . K ada wifi lagi syok online je kerja . Tapi kalau online facebook guna phone memang tak boleh baca IM orang , then memang ramai IM -.- Sorry . 3 Hari ponteng , wuuu i loike .

Next year ramai nak pindah . Semua nak tinggalkan aku , ok takpe . Pergi lah tinggal aku sorang sorang . Pindah ramai ramai . Yang tinggal Jannah , Zetty , Fifie dengan Qila je . Minggu ni last kita jumpa aite? Aku tak nak missed sehari pun nanti mesti lama tak boleh jumpa .

And and and , JANGAN LAH PINDAH PLEASE PLEASE PLEASE T.T

Kbye . Assalamualaikum :-*

| back to top?



Photobucket
Hi! I'm Elly Sakina. I'm Fifteen. PMR Candidates. Stay in Kuala Lumpur, Malaysia. I love Food.


Go Back Home?
Facebook
Twitter
Tumblr



July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
March 2012



Designer
Designer (blog)
Code (navigations)
Code (menus)
Pattern
Font
Brushes