26 October, 2011 @ 11:47 AM

Assalamualaikum ,
one word , BOSANNNNNN . Sekarang ni ada dekat office umi , dia suruh ikud sebab tak ada orang dekat rumah . Macam tak pernah duduk rumah sorang sorang pulak Haih . Tapi takpe lah , nak buat macam mane kan? Umi sayang ittew :3 Hihihihihihi

Tadi dalam train ada mamat tu pandang padang , then dia gelak dengan kawan dia sekor . K sorang . Nak ngorat kite lettuwww Haha . K perasan je lebih , sorry yeeee .

Kalau harini banyak post yang mengarut nak minta maaf awal awal . Dekat office umi ni nothing , internet yang boleh bukak blog je . Game tak boleh nak bukak , facebook twitter ape lagi lah kan? Memang harapan lah .

Mak cik ni bagi biskut suruh makan . Dah lah semua chocolate , kalau habis minta maaf yee? Sape suruh bagi . Ok peace . Umi adik lapar , jom la makan T.T

K Bye Assalamualaikum ,

| back to top?


22 October, 2011 @ 10:44 AM

Assalamualaikum
Orang dah buat dua tiga post dah pasal exam , Elly baru nak post Hewhew . Ni sebab penyakit malas lah ni . K orang nak cerita ni . Sebelum exam sihat je gelak huha huha macam sekolah tu bapak aku punya . Tapi dah nak exam baru lah start sakit , demam je pun hihi . Nak cakap tapi tak berbunyi , suara tak keluar . Nice

Exam macam biasa lah , ada yang boleh jawab . Orang kata senang , kita kata susah . Orang kata susah , lagi kita kata susah kan? Hihi mengarut . Takut lah dapat result nanti ada merah . Tak nak tak nak tak nak , please .

Lepas ni ada lagi exam Sejarah , Geografi dengan seni kod . Tak salin jadual pun , hewhew . Wish me luck :)

Assalamualaikum

| back to top?


11 October, 2011 @ 12:24 PM

Assalamualaikum ,
Lama tak post winduuu letuww . Jangan perasan lah Elly , takde sape nak bace blog kau ni . Ok dah diam . Harini last cuti and minggu depan Finale Exam . Argh satu apa tak study lagi , kang dah nak exam baru kelam kabut cari buku . Macam mana nak naik kelas kalau macam ni , haih .

Serious rindu Fatin . Setiap hari fikir dia buat apa sekarang . Dia sihat ke tak . Ok rindu gilaaa . Hope dia okay . Esok sekolah nak jumpa dia nak jumpa dia .

Blog kita dah tukar lagu baru . Sekarang ni kita minat Dia Frampton alaa yang The Voice tuu . Tak tengok? Kesian awak . Cerita tu favorite mak kita , kalau boleh setiap hari dia nak ulang benda yang sama .

Doakan saya dapat jawab Finale Exam ni eh eh? Hihi .
Kbye . Assalamualaikum ;)


| back to top?


01 October, 2011 @ 12:35 AM

Assalamualaikum .
Sejak kebelakangan ni aku selalu tanya soalan soalan yang agak tak masuk akal dekat parent aku sampai diorang gelak gelak jawab soalan aku ni . Aku pun tak tahu asal tiba tiba aku jadi macam ni , k first question for bapak aku .

Hari isnin aku tengah makan malam dengan bapak aku , yang lain tak makan lagi . Aku makan kerang , tiba tiba aku nampak ketam kecik dalam tu .
Aku ' Eeee ! Ada ketam lah ! '
Bapak aku ' Tu makanan dia tu '

Lepas tu aku sambung makan . Tiba tiba
Aku ' Ni ketam makan kerang ke , kerang makan ketam? '

K bapak aku gelak sebab anak dia tanya soalan bodoh . Watlek Watpeace :>

Second question aku tanya umi aku . Ni baru jadi tadi , aku tengah makan kuih apa entah . Dia nak tengok apa makanan tu . Aku bukak soalan
' Umi ni boleh makan ke tak? ' #Sambil kunyah kuih tu

Okay goodbye . Love

| back to top?



Photobucket
Hi! I'm Elly Sakina. I'm Fifteen. PMR Candidates. Stay in Kuala Lumpur, Malaysia. I love Food.


Go Back Home?
Facebook
Twitter
Tumblr



July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
March 2012



Designer
Designer (blog)
Code (navigations)
Code (menus)
Pattern
Font
Brushes