26 September, 2011 @ 9:21 PM


Assalamualaikum ,
Aku dapat abang ipar baru , kau ada? Tak dak . Khamis dengan jumaat lepas aku dengan Qila tak datang sekolah , kitorang balik kampung . Entah apa jadi dekat kelas aku tuh , lantak lah . Hari rabu tu balik je rumah , siap siap . Then ayah cakap balik kampung dengan mak long semua , so kena balik esok sebab kereta penuh dengan barang barang kakak . Okay mata dah berair . Kemas beg pegi shah alam , tidur rumah pak cik . Nabil omeynye , nak curik boleh?

Khamis bangun subuh , siap siap vroommmm vromm to kedah . Dalam kereta tidur , gossip gossip . Dalam kereta serious lapar T.T aku kuat makan sekarang , shh . Sampai je tepat tepat dah nak nikah . Time tu aku pakai Jersey dengan jeans masuk masjid , K jangan tiru -.- Dah siap semua balik rumah rasmi katil baru , Air Cond buat hal . Malam tidur rumah kak lang , Online

Jumaat memang busy gila , awal pagi terus pegi dewan . Tolong Angah hias pelamin , dewan semua . Okay penat . Petang tidur dalam bilik dekat dewan tu , cousin bahan -.- Benci betul . Air cond dah elok , hooorai . Aku tidur memang syok lah , thanks uda :*

Sabtu kita jadi flower girl , hukhuk . Tapi flower girl dah besoo . K diam . Pegi rumah Kak Ngah dia make up , kemain tebal . Lepas habis tugas terus makan , lapar gila . Tengok kak cik amik makanan alahai , aku dua kali ganda dari dia -.- Sikitnya makan .

Ahad pegi rumah lelaki . Makan balik .

Aku dah banyak makan sekarang , wuu dah gemok . K diam


| back to top?


15 September, 2011 @ 10:05 PM


Hi hello hawawchuuu , lalala lahuppp . Assalamualaikum
Windu ittew tak? Cakap lew winduu , ittew tak marah pung Haha . K rimas aku . Penyakit malas nak update blog dah kembali , lepas ni tak ada cerita pun aku nak update blog . Aku memang pelik .

Aku rasa setiap minggu aku keluar , openg house . Sabtu minggu lepas aku pergi rumah Kak Qila , memang lepas geram tengah tengah jalan tu dengan qila and fifie . Okay relax buat muka omey je . Sampai rumah dia sharing makanan dengan diorang , satu plate segala jenis makanan kitorang amik , berebut kemain . Okay aku tamak , aku suka bola bola tu . Kucing dia omey angat , ittew gerams .

Lepas tu lepas tu bermandi manda di tengah tengah hujan , fatin dengan amierin macam dalam cerita Hindustan . Sweet gituu . Awww , amik teksi pegi rumah Jeff . K sharing is caring lagi , kenyang makan dekat rumah Amierin banyak sangat , kihkihkih .

Ahad pegi rumah hanum , aku makan kuih je . Diet tawww , k tipu takde selera time tu . Okay tunggu , k blah , tak dak mood . K serang rumah firdaus , bagi tahu dia last minutes . Syok gilaa mengarut dekat rumah dia . Okay terus skip , pegi Btr . Rumah kak jijie , then pegi rumah Qila .

KITORANG GELAK MACAM NAK BAGI RUNTUH RUMAH TU . K DAH DIAM BYE


10 September 2011
Jantung hati aku buat suprise dekat aku . Serious aku nangis , the best dia . Aku ingat diorang dah balik rumah , last last diorang pegi beli KFC and cake . Okay time tu aku keluar , aku pegi swimming pool dengan kak pah , aku borak borak , then umi call suruh balik . K aku balik , then sampai je rumah , rumah gelap je macam tak bayak elektrik pulak .

Aku masuk rumah , tiba tiba ada orang jerit supriseeeeee ! Terus pegi dekat sofa nangis puas puas . Diorang nyanyi Happy Birthday lagi lagi lagi aku nangis . Okay stop crying , pegi dekat cake , nak tiup lilin amik masa 3 minit , okay make a wish , tiup . Wuuuu , sebelum tu diorang nyanyi , ' Tiup lilinnya , tiup liliinnya ' Sebab aku tak tiup , diorang penat tunggu .

Potong kek okay memang lambat , ice cream cake lah katekan , kate kauu . Okay makan KFC semua muka lapar . Bapak rakam video , time makan kitorang tengok balik . Aku nangis lagi sekali T.T . Aku sayang korang , aku sayang parent aku , aku sayang family aku , aku sayang semua .




| back to top?



Photobucket
Hi! I'm Elly Sakina. I'm Fifteen. PMR Candidates. Stay in Kuala Lumpur, Malaysia. I love Food.


Go Back Home?
Facebook
Twitter
Tumblr



July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
March 2012



Designer
Designer (blog)
Code (navigations)
Code (menus)
Pattern
Font
Brushes