26 August, 2011 @ 10:52 PM


Assalamualaikum .
Aku Elly Sakina MDZ ingin memohon maaf jika first terkasar bahasa , buat korang tak selesa dengan perangai aku , marah orang tak tentu pasal , kerek kerek dengan korang , sombong dengan korang #Kselalu , tak tegur korang , tinggikan suara and pape je lah yang membuatkan korang tak puas hati dengan aku . Im Sorry .

For Fatin , Jannah , Qila , Fifie , Zetty , Sharifah , Murfiqah . Aku nak mintak maaf kalau kalau buat korang bengang . Sorry tipu korang dulu , sorry kalau aku buat korang menyampah sebab aku selalu sebut nama tuttt . Sorry kalau perangai aku berubah secara tiba tiba , sorry aku termarah korang sampai touching . Sorry if aku touching mengada ngada . Selamat Hari Raya , Maaf Zahir & Batin . Aku sayang korang :)

2 Topez , karipoppez , lovelovetopez . Over pulak aku Hihi . Korang , sorry if aku termarah korang . Bukan apa , aku tak nak cikgu cikgu ingat kelas kita kelas Juvana . Sikit sikit buat hal , aku marah sebab aku sayang korang bukannya aku marah sebab benci . Aiman kau selalu pijak kasut aku , aku tak kisah sebab aku tak basuh kasut time tu , kalau aku basuh memang aku kejar kau nak pijak balik . Walaupun korang selalu buat aku nangis , tapi aku tetap sayang korang #Sweet tak? :3 Hikhik . SELAMAT HARI RAYA , MAAF ZAHIR BATIN 2 TOPEZ ' 11 . Lovelove ♥

Sorry for every thing . Kosong kosong k? Aku maafkan korang semua .
Selamat Hari Raya , Maaf Zahir & Batin

| back to top?


25 August, 2011 @ 9:20 PM

Assalamualaikum ,
Apa yang aku First Time sangat
- Aku buka puasa dekat luar dengan aku sayang dia , dia sayang aku .
- Aku keluar selepas waktu sekolah
- Naik LRT malam malam
- Naik Taxi malam malam
- Kacau pak cik taxi malam malam
Okay done . Maybe ada lagi tapi aku lupa . Mesti korang tak percaya kan? cakap lah yee . Family aku dengan kawan kawan aku ni sama je , kitorang tak sebebas korang . Kalau korang nak keluar suka hati , balik suka hati . Parent kitorang lain , dia takut anak dia tak tahu jalan balik rumah . Kikiki

Sebenarnya aku nak cerita pasal semalam , almaklumlah penat sangat balik je rumah terus terperap dalam bilik gossip , kacau kacau orang dengan Janna Naa . Dia tumpang tidur rumah saya , saya sukaa

Lepas aku balik sekolah , kitorang cepat cepat balik tukar baju . Dekat sekolah pun aku dah penat , Aku kuat lah . Dah siap tomey tomey keluar tahan taxi , excited tangkap tangkap gambar dalam taxi macam tak pernah naik . Tambang Fatin bayar , thanks yayang .

Dah sampai tengok Mcd macam biasa lah , confirm penuh . K relax , cool , Chill . Pegi Super Market beli air and then cari tempat duduk . Kitorang skodeng orang dalam kedai makan , nak tengok dia dah makan ke belum . Tangkap tangkap gambar , semua muka lapar je , sian sayang kita lapo . Okay dah azan , baca doa dulu , K minum .

Jalan jalan tiba tiba ada Mak Cik ni dengan Anak dia bangun , so ada tempat kosong . Call Janna , busy makan letuww sampai tak reti nak angkat call . Diorang dah sampai pegi Mcd beli , nyum nyum makan . Adik tewchik dekut gila . Dah habis makan hantar zetty balik naik mak cik dia , and then shopping bendera -.- Semangat taww . Dah habis shopping balik . Eeee ;)

Betul cakap Amy dekat Maluri kemain sunyi , seram sejuk aku . Aku tak habis habis YES YES . Tok sami tengok kitorang senyum senyum , aku dah takut . Masuk LRT duduk depan dia , aku menggila lah yes yes , ABJZ semua keluar . SAMI TU SUKA , YESS ! K dalam taxi lagi lah kacau pak cik tu , tapi dia macam gatal kit . Geli ah

UMI KALAU NAK KELUAR DENGAN KAWAN KAWAN SEMINGGU SEKALI BOLEH? #HARAPAN :)


GOODBYE . ASSALAMUALAIKUM ;*


| back to top?


20 August, 2011 @ 9:19 PM


Hi Assalamualaikum .
Fuh penatnya tadi shopping dengan Mak Qila , Qila , Janna and Tasya . Serious penat , pegi sana , pegi sini , balik sana , pegi sini . K apa aku merepek ni confirm korang tak faham . Tadi aku pegi Jusco Balakong , and then The Mines , pusing Jusco Balakong , and last Jusco Maluri.

Kitorang pusing banyak tempat semata mata nak cari kasut aku . Terharunya I , kui kui . Masa dekat sana ramainya makan McD depan aku . Padan muka budak tu kena kacau . K padan muka HAHAHAHA -.-

Aku suka kasut tuuuuu ! Aku nak kasut tuu :| Benci kau kedai, esok kedai kau terbakar -.- #Jahatnya aku . Masa dalam kereta aku buat kereta tu macam tempat disco , lagu best best pulak tu . Lagu Favorite budak kelas aku Amy and the geng , On the Floor . Selamat tak pancit kereta mak cik .

Bye Assalamualaikum ;)



| back to top?


19 August, 2011 @ 6:19 PM


Balik je sekolah terus online sebab dah tak ada benda nak buat . Kalau nak tengok TV hujan lah pulak , and tak ada cerita Hihi . Tadi pegi sekolah lambat sikit daripada biasa , 1245 . Orang balik sekolah , aku pegi sekolah . Apa pun tak boleh , kui kui .

Fifie datang , muka dia pelik sangat . Terus aku melompat tanya dia kenapa , last last dia datang sekolah jalan kaki daripada Cendana . Okay jauhnya kau jalan , kalau aku dah singgah beli air Hihi . Kita bersila tengah tengah alam , orang nak lalu pun susah . Watlek :>

Orang tengah baca Yassin , aku tengok Fifie buat kerja Geo dia . Tulisan dia cantik , jealous. Masa rehat duduk surau selawat semua #Atototo baiknya . Agama ustazah marah budak perempuan sebab jerit jerit memekak . Aku pegi ambil buku kawalan , tak tahu pape . Wuu . Math belajar Area of Sector , kacang je #PEACE . Kh siapkan apa benda entah . Bm tatabahasa , celah kuku .

Balik teman Fifie , yang lain tiba tiba awal harini . Anas curi aku punya domo , gigit kau kang . Kay bahan bahan dia , alahai best nya . Entah tiba tiba harini aku cakap laju semacam , tak tahu lah Fifie , Anas dengan Shazreen faham ke tak aku cakap apa Hikhik .

K Assalamualikum . Senyum :)

| back to top?


18 August, 2011 @ 10:58 PM


Tengok title kan? Okay soalannya . Siapa yang sweet? KAMI sweet ♥ . Second sweet sangat ke? Saannngaaaaaaaat sweet . Jeles lew tu , jeles lew tu Hihi. Pagi pagi ada orang kejutkan , selamat . Kalau tak terbabas pukul 10 lebih , Thank you Winkwink . Winduuuu :|

Di sekolah dengar cerita hot cerita hot . Sebelum ni aku memang tak suka perangai kau sebab kau dah buat kawan aku sakit hati , baru baru ni aku dah okay , now kau dah buat balik perangai kau yang dulu dan membuatkan aku tak suka . Tapi kali ni aku malas nak buat muka , nanti ada orang marah aku tak senyum Haha . #Wat lek Elly

Okay boypreng boypreng saya , jangan ingat awak semua buat muka saya tak tahu awak ada masaalah? Awak , saya kenal awak semua . Awak buat muka comel mana pun saya akan tahu sebalik kecomelan awak tu ada masaalah . Please jangan secret dengan saya , jangan bagi ayat ' Aku okay , tak ada pape ' . Aku dah kenal korang macam mana , please :>

Balik sekolah hug diorang . Okay aku jujur , first time aku jadi tempat peluk dan nangis . Serious , selalunya fatin . Time tu memang aku buat muka blur , and peluk ketat ketat . Jangan jeleshh

Kau jangan fikir sangat pasal tu . Kitorang ada , kawan kawan kau yang lain ada. Jangan risau :> Senyum , wat peace . K dah comel .


Iloveyou . Assalamualaikum . #PEACE



| back to top?


17 August, 2011 @ 10:46 PM


Assalamualaikum .
Tadi umi cakap pasal boypreng boypreng . Wuwuwuuuu . Semangat tau nak dengar apa yang dia nak cerita . Nak tahu apa umi cakap? K Kita sharing is caring . Awww ♥

Zaman cinta awak sekarang ni cinta monyet , bukan sampai buat suami . So jangan lah buat benda yang bukan bukan lepas boyfriend mintak putus ke gaduh ke .


Umi cakap macam tu sebab tak nak anak dia mati sia sia sebab lelaki . Awww . And then umi cakap

Normal lah bercinta tu , REMAJA . Umi tak kisah awak nak bercinta , tapi jangan over sangat . Umi pun dulu bercinta , last last dia kahwin orang lain . Lelaki bukan ada sorang je dalam dunia ni . Tengok umi jumpa bapak awak , happy jugak . Nanti dah umur 24 baru lah cari boyfriend betul betul , kahwin ke ape ke .


Hikhik . Umi aku tak bagi aku tak ada mood dekat sekolah , dia suruh aku happy sebab masa ni lah aku nak happy happy nak lompat macam monyet , gelak macam orang gila hilang anak ke ape ke . Sebab nanti kalau dah besar kita banyak benda kena fikir . Hihi

Kbye . Assalamualaikum . Free Hugs >.<


| back to top?


15 August, 2011 @ 11:06 PM


Assalamualaikum
Alahai rajinnya aku 2 post malam ni , kau nak tahu sebab apa? Nak? The Truth is aku bosan sebenarnya . Okay now aku nak cerita tadi dekat sekolah aku buat apa . ' Kau tak bosan ke Elly cerita benda yang sama setiap hari ' Aku peduli apa , ni blog aku . Hikhik

Sekolah aku harini ada Majlis Merdeka . Entah betul ke tak aku main cakap je , Puan Jamaliah berucap dekat depan kitorang bising dekat belakang . Amy pengawas tu banyak kali tegur aku. Kitorang gossip pasal cerita Alice In The Wonderland tu .

Harini paper last aku for ujian je . ICTL , Seni and Sivik . ICTL soalan tadi senang macam kacang goreng . Aku jujur aku tak pernah pegi langsung kelas computer aku sebab aku pegi PRS . Seni selamat aku bawak colour , siap dengan Sharp pusing pusing . Sivik hujung jari je lah , celah kuku #Kwatlek :D

Aizat bagi paper and dia tak bagi dekat aku . Lepas tu dia pegi dekat sebelah aku then cakap
' Kau cakap aku handsome dulu '
Aku terus blur nthen mintak dia paper tu dan dapat . K jawab . Diam :) Bye


| back to top?


@ 10:27 PM


Hi . Hello . Assalamualaikum
Sukannya aku kena buli dengan budak topez . Aku rasa setiap hari kena buli , tak sah kalau sehari diorang tak buli aku . Diorang suka sepak sepak kaki aku , tarik tudung aku , curi kucing aku . Tadi aku tibatiba rasa rajin , aku nampak kelas aku banyak sampah area tong sampah aku pegi lah sapu buang semua , Khairul tolak tolak . Haih sabo je lah , kang kalau aku amik tong sampah taruk dekat kepala kau buat macam topi kang kau mengamuk #Bajetberani

Dan tadi lah perangai korang teruk alahai . Sakitnya hati aku korang tak dengar cakap aku , sakitnya kepala aku korang pukul pukul , sakitnya tekak aku jerit dekat korang suruh diam . Aku rasa sakit sangat , tiba tiba aku nangis . Takut korang , hikhik . Watlek Watpeace

Aku boleh bergurau dengan korang , tapi kalau sampai satu tahap aku rasa macam korang melampau sampai aku tak tahan serious aku terus jadi macam tadi . Banyak kali aku nangis sebab budak topez , aku tak tahu sebab ape . Hikhik .

2 TopEz AquW cAyuNkz kOwuNkzZ , hIkHikz
Kbye . Assalamualaikum V(-.-)







| back to top?


11 August, 2011 @ 6:43 PM


Alang alang nak tunggu azan, rajin pulak aku nak post blog Hihi . Minggu exam lah aku mengada nak online bagai . Sebelum tu kemain malas nak online sampai apa jadi , kawan aku couple dengan siapa , dia tu gaduh dengan siapa pun tak tahu . Orang tanya wat lek , wat muka tau semua benda je , hikhik :3

Tadi aku exam , 4 Paper sekali gus . Peningnya kepala aku . Yang aku tahu harini exam Science , Sejarah dengan sivik . Aku baca Sejarah dengan Science , Sivik fikir logik je . Sampai sekolah cikgu kata PJK ada . Alahai , k chill . Wat lek sudah >.<

Science selamat masuk yang aku baca , hikhik . Alhamdulillah . Sejarah cikgu amik bulat bulat soalan dalam buku biru tu . Semalam aku buat revision sampai bawak tidur , wuuu . Sivik fikir logik , atototo :3 . PJK , Boo yah ! Hujung jari je #Ktipulebih

Balik , saya teman boypreng boypreng saya sampai parent diorang datang , alahai , sweet kan? Wuu. Jelesh leww tuu . Menggila habis dengan diorang , serious sakit perut aku gelak gelak . Kalau boleh aku nak tepuk tampar orang dekat depan kiri kanan aku sebab tangan aku tak reti diam .

Kbye , Assalamualaikum , Iloveyou boypreng :*

| back to top?


09 August, 2011 @ 10:37 PM

HI ! Hello superman , ultraman , spiderman , cicakman ;3
Apa haram aku merepek malam malam ni . K today is Selasa , budak petang start exam , ujian bulanan je . Tadi exam Bahasa Melayu , English dengan Agama . Aku study agama je , bm last minutes :3 Bi haremm ~ Tak sentuh .

Harini aku exam , harinilah aku macam demam . Elok elok time exam semua diam , aku yang memekak bersin hatchum hat chim . Rasa macam nak je cabut hidung letak tepi kejap , lepas habis exam pakai balik . Wuuu

Kbye , Assalamualaikum , ilapchiuuuu ;)


| back to top?


01 August, 2011 @ 8:33 PM


Assalamualaikum . Harini kita puasa kan? Aku dekat sekolah serupa macam tak puasa . K aku jujur aku puasa . Sampai sekolah tunggu Fatin dengan Janna dekat luar sekolah , aku cakap sorang sorang . Aku marah cina sebab dia tak puasa , dia bawak air satu botol .

\Aku kuat lah/

Masuk sekolah dah memekak , cerita pasal AMEBA PICO . Game dalam facebook tu , ala yang comel comel tu , yang kacau orang dating , lompat lompat atas katil orang . Wiiii #KGedik .

Dalam kelas aku bising semacam , excited puasa dengan budak topez kot Hihi . Diorang kata aku tak puasa , aku ada gula gula dalam beg . Selalunya aku makan dalam kelas , tapi malangnya bulan puasa .

Assalamualaikum love :*

| back to top?


@ 7:29 AM


Assalamualaikum . Semalam aku , Qila dengan Anis pegi jog . Aku memang Hyper gila , macam budak tak pernah pegi taman . Time jog aku memekak , bajet bajet tinggi . Dekat playground pulak aku menjerit macam hantu hilang anak , gelogsor tu lajuuu :>

Aku main gayut yang laju tu #Akutaktahunamadia . Qila takutt , Puiii :P . Budak tu pendek dari aku , dia tak sampai sebab benda tu dekat tengah . Aku tolong dia , tapi dia tak naik pun -.-' Kesian aku . Aku rasa macam terbang naik benda alah tu , siap nyanyi I believe I can fly . Qila gelak gelak -.-' Apa yang kelakar pun aku tak tahu .

Tiba tiba awan nangis , aku sorok dalam gelongsor . Aku kacau budak yang ada dekat situ , aku cakap jangan main hujan nanti demam #Bapakdiatakada . Baju aku basah , sejuk . Masa hujan tu aku dengan Qila lompat lompat dekat jambatan .

Jealousnya aku bila baca blog kau :|

Assalamualaikum ;)

| back to top?



Photobucket
Hi! I'm Elly Sakina. I'm Fifteen. PMR Candidates. Stay in Kuala Lumpur, Malaysia. I love Food.


Go Back Home?
Facebook
Twitter
Tumblr



July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
March 2012



Designer
Designer (blog)
Code (navigations)
Code (menus)
Pattern
Font
Brushes