15 March, 2012 @ 1:51 PM


Assalamualaikum.
Hi blogger, how are you? Fuhhh fuhhh berhabuk. Semalam down gila k. Down. Semua orang buat aku sakit hati. Bila Zetty tanya okay ke tak, laju je cakap okay *FakeSmile* I hope that today is better than yesterday. Oh yeah!


Exam baru baru ni yang dah dapat Math je. Umi kata kalau aku dapat A umi bagi blackberry. Tapi, tetap tak dapat. Nak buat macam mana, dah dapat tu syukur je lah kan. Muehehehe.


I miss my girl and ...

Assalamualaikum

| back to top?


30 January, 2012 @ 8:41 PM


Assalamualaikum.
*Cough* Sound check sound check *KetukKetukMic* Ehem 'Tiba tiba saya rajin nak post malam ni, tapi tak tahu nak post pasal apa' Sila buat karangan tentang tajuk yang telah diberikan. Ok apa aku merepek ni, stop it Elly *KetukKepala*

Siapa tengok AJL semalam? Angkat tangan, kita nak kira ni! *BunyiCengkerik* K. Forever Alone, Muehehehehe. Frust k yuna tak menang, penat aku buat Hashtag #ForeverYuna. Ini tidak adil, tidak adil. Brb, terjun bangunan.

CebEwNanyEw kAn iTew..... IteW.... *Sigh* Dekat sekolah memang aku hyper, tapi dekat rumah... K malas lah cakap. Nak terjun bangunan jap. Lol jk. Jangan ambil serious ye Macik macik cemue, ittew maEn maEn jEwW.

Kita rindu belekbeli :( Umi, kita nak belekbeli. Umi kita dah tak nak belikan kita handphone. Kita tak ada handphone sekarang. Umi, kita nak belekbeli jugak. Kita nak :( Please umi, pleaseeee. Bapak kita suruh guna duit sendiri kalau nak beli, kita ni mana ada duit. Kita tak kerja, kalau kita kerja boleh lah beli. Hmmm. Suka hati lah. Tak nak lah guna handphone. Lantak ah. Bukan ada orang contact aku pun. Lantah ah. Suka hati lah. Pape je lah.

Ok, I miss that word prommmmmmmmmmmmmmm . . . Prommmmm. Lolol K sekarang ni petang tuition. Penat ah! Ngantuk ah! Nevermind, Study hard study smart. Work hard, work smart. Eh eh, over pulak aku.

I have new boyfriend, his name isssssssssssssssssss Twitter. Aku sayang dia k. Just kidding. Single k. Save duit. Lololol. My boyfriend is book, but my scandal is Twitter *KeningKening* Ok bergurau lagi.

Ok gotta go, kalau bergurau sampai bila tak habis. Have a nice day people! Take care. Assalamualaikum Xx


| back to top?



Photobucket
Hi! I'm Elly Sakina. I'm Fifteen. PMR Candidates. Stay in Kuala Lumpur, Malaysia. I love Food.


Go Back Home?
Facebook
Twitter
Tumblr



July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
March 2012



Designer
Designer (blog)
Code (navigations)
Code (menus)
Pattern
Font
Brushes